Yaz Yaklaşırken Dermolojik Bakım





Yaz aylarında hepimizin en çok şikayetçi olduğu şeyler yoğun güneş ve bunaltıcı sıcaklardır herhalde.Peki özellikle güneşin yakıcı ve zararlı etkilerinden nasıl korunmamız gerekiyor ?

Burada gördüğünüz gibi benim elimde şu an 2 termal su var biri Avene markasına ait olan çocuklar ve yetişkinler için olan 50+ faktörlü termal su diğeri ise uzun zamandır severek kullandığım La Roche Posay 'in termal suyu.

Ben ikisini de ilkbahar ve özellikle yaz aylarında güneşe çıkmadan hemen önce makyaj yaptıysam makyajımın üstüne yapmadıysam da direk bir şekilde yüzüme uyguluyorum.



Peki Termal sular ne işe yarar ?

Termal sular iyileştirici etkileri bulunan , doğal mineral içerikli tedavi amaçla kullanılan sulardır.
Güneşe çıkmadan önce ,güneş yanıklarını tedavi amaçlı,hassas ve kızaran ciltlerde,serinlemek amaçlı,akne tedavisinde kullanılırlar.



Özellikle cilt problemleri olanlar ve çocukların mutlaka güneşe çıkmadan kullanmaları gereken bu suları Kozmium dan güvenli ve rahat bir şekilde alabilirsiniz.Diğer kozmetik/dermokozmetik sitelerine oranla çok güzel indirim avantajları olan Kozmium 'a bakmanızı tavsiye ederim :)

Verdiğim linklerden birkaç güneş bakım ürününü inceleyebilirsiniz ;
Avene , Vichy , Bioderma ve La Roche Posay
Herkese keyifli alışverişler dilerim !


Yorumlar

  1. Play casino site in South Africa with bonus | LuckyClub
    In South Africa, the only legal online gambling operator with a license from the luckyclub.live Curacao Gaming Authority is the South African RTP-based

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yurtdışı Kozmetik Alışverişim ! Prag,Viyana,Budapeşte,Dresden*

Kiko Alışverişim

Clinique Chubby Ürünleri ile Makyaj